Haber

Çiftlikköy Belediyespor, Nilüfer Belediyespor’u 3-0 yenerek liderliğini pekiştirdi

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Grup maçında Çiftlikköy Belediyespor, Yalova’da konuk ettiği Nilüfer Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Yalova 90. Yıl Spor İlk sette Nilüfer Belediyespor’un direncini kıran Çiftlikköy Sultanları, ilk seti 25-21 kazanmayı başardı. İkinci ve üçüncü sette oldukça rahat bir oyun sergileyen kırmızı-siyahlı ekip, ikinci seti 25-10, son seti ise 25-12 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

3 maçta 3 galibiyetle yoluna mağlubiyetsiz devam eden Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Müdürü Metehan Karadeniz, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “3 karşılaşmayı da kazanarak lig maratonunu iyi bir şekilde sürdürüyoruz. -0. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum, bizi her zaman destekliyorlar. “Ayrıca Çiftlikköy Belediye Başkanımıza ve aynı zamanda kulüp başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar’a da destek ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu seriyi sürdürerek hedeflediğimiz gibi Play-Off yolculuğumuza devam edeceğiz” dedi. – YALOVA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu