Haber

Fatih Altaylı’dan Kupayı Reddeden Ebubekir Sofuoğlu’na Okkalı Yanıtı: ‘İnsanlar Erkek Sanıyor’

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kazandığı şampiyonluk kupasını reddeden Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, gazeteci Fatih Altaylı’dan bomba gibi bir yanıt aldı.

Avrupa Şampiyonası final maçında Sırbistan’ı 3-2 yenerek unutulmaz bir tarihe imza attı. Uzun zamandır beklenen kupa nihayet Türkiye’ye ulaştı.

Her güzel olayda olduğu gibi bu şampiyonluğa da gölge düşürenler oldu. O isimlerden biri de Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’ydu.

Kupayı reddettiğini söyleyen Sofuoğlu, “Biliyorsunuz sporcunun akıllı, çevik ve ahlaklı olması önemliydi? Lezbiyenlik ahlaki mi? Yavrularımızı tehdit eden lezbiyenliğin bulaştığı bu kupayı reddediyorum. Bir şampiyonlukla meşrulaştırılacaksa, dünya çapında başarılı bir hekim organ mafyasıyla çalışabilir mi?” söz konusu.

Sofuoğlu bu paylaşımı nedeniyle çok tepki aldı. Gazeteci Fatih Altaylı, ‘Kupayı reddediyorum’ ifadesini yorumsuz bırakmadı.

Altaylı, “Kasımpaşa oturduğumuz yerden 1,5 km aşağıda. Bunu kabul ederseniz ne olur, kabul etmezseniz ne olur. Burada onun adını anarak onu onurlandırmamız için bir neden yok ama geçen gün, AK Parti’ye çok yakın bir arkadaşımız dile getirmişti, “Tepki neden? “Göstermiyor musun? Göstersek dinsiz, kâfir, Kemalist diyecekler. Sen benden daha öfkelisin, neden sesini çıkarmıyorsun?” Söyledim. söz konusu.

“O bir deli” dedi. Mecnun’un adı her yerde anılıyor. Bunun çılgınlık olduğunu biliyorsunuz ama ben bilmiyorum, sokaktaki vatandaş bilmiyor. İnsanlar bunun bir erkek olduğunu düşünüyor” dedi.

Fatih Altaylı’nın yorumunu buradan izleyebilirsiniz:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu