Haber

İşte AK Parti’nin Kocaeli belediye başkan adayları

İşte AK Parti’nin Kocaeli belediye başkan adayları

KOCAELİ – AK Parti, Kocaeli’nin 12 ilçe belediye başkan adayını muhteşem bir programla tanıttı. Vatandaşlarla dolu olan salonda sık sık sloganlar atıldı.

AK Parti’nin 30 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli adayları açıklandı. AK Parti, Kocaeli’nin 12 ilçe belediye başkan adayını programla tanıttı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen salon doldu taştı. Salondan şarkılar ve sloganlar yükselirken, Türk ve AK Parti bayrakları da havada dalgalandı. Programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve milletvekilleri de hazır bulundu. Programda konuşan Şahin Talus, “Cumhurbaşkanımıza söz verdiğimiz gibi 13-0 yapmaya hazırız. Sizlere güvenerek bu sözü verdik. Allah’ın izniyle bunu kendi rekorumuzla yenileyip bayrağı dalgalandıracağız” dedi. Hizmet ve çalışma siyasetinin Kocaeli semalarında bir kez daha sürüyor. Bugün itibarıyla ilçe belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz. Şunun altını çizmek isterim ki, kendisini gerçekten AK Parti davasına adamış her insanın şartları vardır. Belediye başkanı oldum. Aday olan arkadaşlarımız önce bir adayın çıkacağını biliyorlardı. Burada aday olan tüm kardeşlerime özellikle teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman kriz, kaos, karışıklık yaşamadık. İnşallah olacak. ” izniyle olmaz. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yoldaşlarıyız. Bu süreçte Milliyetçi Hareket Partisi’ne, Cumhur İttifakı’ndaki ortaklarımıza ve hem büyükşehir hem de ilçe ilçelerinde aday çıkarmayan Büyük Birlik Partisi örgütlerine özellikle teşekkür ediyorum. Her zaman omuz omuza olduk” dedi.

“İlk gün işe başladığımızda ‘Bu hayat şehre adanmış bir hayattır’ dedik”

“Sizler bu davada her zaman yanımızda oldunuz” diyen Tahir Büyükakın, şöyle devam etti: “Hem size hem de kadın kolları başkanlığımıza teşekkür ediyorum. MHP’ye ve Büyük Birlik Partisi Teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Çalışmalara başladığımızda İlk gün ‘Bu hayat şehre adanmış bir hayattır’ dedik. Bu anlayış Cumhurbaşkanımız tarafından da benimsenmiştir.” Başkanımızdan, başkanımızdan öğrendik. Millete hükmetmek değil, millete hizmet etmektir. Bu güven konumu bize emanet edilmiştir. Bu koltukları mutlaka bırakıyoruz. Kendilerine emanet edildiğini unutmadan yola devam edenler, milletin içinde gururla yürümeye devam ederler. 5 yıldır bunu hiç unutmadık. Biz harekete geçmeden hareket ettik ve ‘Bu milletin güvenini boşa çıkarmamak için varız ve bunun için çalışacağız’ dedik. Bu 5 yıl boyunca sadece belediyecilik yaptık. Gerçek belediyeciliğin ‘AK Parti’ olduğunu söyledik. Gerçek belediyecilik dediğimiz şey budur. Çünkü burası farklı bir belediye. Bunu son seçimlerden sonra gördük. Gerçek belediyeciliğin dışında bir belediyecilik var mı? Evet var. Mesela sosyal medya belediyeciliği var. Algı belediyeciliği var. Saçma bir belediyecilik var. Ayrıca orada. Mesela Bodrum’da tatil yapan biri şehri sular altında bırakırken. Mesela bütün arabalar yollarda beklerken büyükelçilerle yemek yemenin belediyesi var, her yerde kar varken trafik açılmaz. Son 6 ayda belediye başkanlığını hatırlayanlar var. 5 yıl sonra, seçime 6 ay kala ‘Ben bu şehre hizmet ediyorum’ diyenler var. Bir de sürekli algı oluşturmaya çalışan, ‘Ben mağdurum, mağdurum, onlar’ diyen bir belediye var. beni çalıştırmayın, beni çalıştırmıyorlar’. Bir de seçim öncesi vatandaşlara vaatlerde bulunup seçim sonrasında bunları unutan bir belediye var. Bu millete tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyeceğiz. Biz bu millete daha önce hiç yalan söylemedik. Allah’ın izniyle bundan sonra söylemeyeceğiz. “Belediye başkanı şehrin emanetçisidir” dedi.

“İmkansız sayılan birçok şeyi başardık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Seçimlere 57 gün kaldı. Kocaeli, destek ve organizasyon açısından gözbebeği olan bir şehir. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Davanın bilinciyle çalışıyoruz, yetkililere bağımlı olamayız, davaya bağımlıyız.” “Olabiliriz. Görevde olsak da olmasak da bu dava üzerinde çalışmak zorundayız. Pek çok imkansız şey yaptık” dedi.

Adaylar açıklandı

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Başiskele Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Yasin Özlü, Çayırova Belediyesi Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediyesi Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Derince Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Hoş, Dilovası Belediyesi Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu, Gebze Belediyesi Belediye Başkanı Adayı. Zinnur Büyükgöz, Gölcük Belediyesi Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, İzmit Belediyesi Balkan Adayı Muharrem Tutuş, Kandıra Belediyesi Başkan Adayı Erol Ölmez, Karamürsel Belediyesi Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Kartepe Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Kocaman, Körfez Belediyesi Başkan Adayı Şener Söğüt.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu