Haber

İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen Başkan Özcan’a görkemli karşılama

Aydın’ın Nazilli ilçesinde İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, belediye hizmet binası önünde meşaleler ile karşılandı. Mehterle ve dualarla makamına geçen Başkan Özcan, “Nazilli’yi AK hizmetlerle tanıştıracağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına karşılık vererek İYİ Parti’den istifa edip AK Parti’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, hem AK Parti’de hem de Nazilli Belediyesi’nde düzenlenen merasimde meşalelerle karşılandı. AK Parti Aydın Milletvekilleri, AK Parti Aydın Vilayet Lideri Ömer Özmen, Buharkent Belediye Lideri Mehmet Erol, Kuyucak Belediye Lideri Metin Ertürk, Köşk Belediye Lideri Nuri Güler, Koçarlı Belediye Lideri Nedim Kaplan, AK Parti Bayan Kolları ve Gençlik Kolları liderleri, MHP Nazilli İlçe Lideri Hasan Eren, etraf ilçelerin ilçe liderleri ile partililer karşılama merasiminde hazır bulundu.

AK Parti Nazilli İlçe Lideri Mustafa Abak tarafından Lider Kürşat Engin Özcan’a çiçek verildi. Burada kısa bir teşekkür konuşması yapan Başkan Özcan, kendisini kucaklayan AK Partililer ve MHP’lilerle birlikte Nazilli Belediyesine hareket etti. Mehterle karşılanan Lider Özcan ve beraberindekiler, evvel kendisini karşılayan belediye meydanındaki binlerce şahsa hitap etti.

“Nazilli AK hizmetlerle tanışacak”

Başkan Özcan, dua edilmesinin akabinde başkanlık makamına geçti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özcan, “Beni bu türlü güçlü bir halde arkadaşlarımla birlikte kucakladığınız için bu kutlu ailenin bir üyesi olarak kabul ettiğiniz için sevgi ve muhabbetle sarmaladığınız için çok teşekkür ediyorum. Hayatta geçmişe dönüp bakarsak ‘mutlaka en küçük engellere takılacağız’ diye düşünenlerdenim. O nedenle dünlerimizi bırakıp yarınlarımıza bakmamız lazım. Cumhurbaşkanımızın kutlu bir daveti vardı. Memleket millet ismine, ulusal birlik beraberlik ismine bizlere davette bulundu. Herkesi davet etti. Bu davete kesinlikle icabet etmemiz gerekiyordu. Güç günlerden geçiyoruz ve daha sıkıntı günler görmememiz ismine birlik beraberlik içerisinde daima birlikte yarınları, Türkiye’nin geleceğini daima birlikte inşa etmemiz gerekiyor. Ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak, ne kadar çok kollarımızı geniş açıp ülkemizi, milletimizi birlikte kucaklarsak en doğrusunu, en hoşunu yapacağımız inancıyla buradayız bugün. Yarınları daha güçlü bir formda hazırlayacağız. Cumhurbaşkanımızın da gayesi bu tarafta. İnşallah bu gayede sizlerle bir ortada yürümek için buradayım. Nazilli AK hizmetlerle tanışacak” dedi. – AYDIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu