Yaşam

Mehmet Ali Erbil Sevgilisiyle İmam Nikahı Kıydı

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan’ın dini nikah kıydığı öğrenildi. İşte çiftten gelen son haberler….

Türkiye’nin bir döneme damga vuran isimlerinden birisi olan sunucu Mehmet Ali Erbil, kendisinden 41 yaş küçük Gülseren Ceylan ile ilişki yaşamasıyla çok tartışılmıştı. Gündemde çok farklı eleştiriler ve iddiaların yer aldığı ilişki için Gülseren Ceylan ve Mehmet Ali Erbil herhangi bir açıklama yapmamıştı. Çift geçtiğimiz dönemlerde ilişkilerine son vererek ayrılırken ikilinin yeniden ilişkiye başladığı öğrenildi. Üstelik ikinci dönemde çift dini nikah da kıydı.

Gülseren Ceylan ile Mehmet Ali Erbil’den Dini Nikah

Yeniköy’de yaşamlarını sürdüren çift, dini nikah kıyma kararı aldı. 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile dini nikah kıyan Mehmet Ali Erbil, yeniden Türkiye’nin gündeminde yer aldı. Ayrılıklarının çok kısa sürmesi sonrasında Mehmet Ali Erbil’in Gülseren Ceylan’ı çok sevdiği bilgileri gündeme gelirken çiftin tüm bu yaşananlara rağmen sessiz kalması da dikkatlerden kaçmadı.

Mehmet Ali Erbil Sevgilisiyle İmam Nikahı Kıydı

Gülseren Ceylan Paylaşımlara Devam Ediyor

Instagram’ın aktif kullanıcılarından birisi olan Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabında yüzük emojisine yer verirken sık sık Mehmet Ali Erbil ile olan fotoğraflarına yer veriyor. Dini nikahla ilgili hiçbir detaya yer vermeyen Ceylan yaptığı son açıklamasında ilişkisini savunarak “Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil’in kriterlerine uyuyorum. 5 ay önce tanıştık 2 aydır da beraber yaşıyoruz. Ailem ilişkimden haberdar ve onaylıyor. Ailem Almanya’da yaşıyor, bir süre orada yaşayıp ülkeye geldim. Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor.” demişti.

Bu açıklamalar sonrasında gündemdeki iddialara hiçbir şekilde değinmeden çift, magazin muhabirlerinden de uzak bir yaşam sürmeyi tercih ediyor. İkili bugüne kadar görüntülenmezken dini nikah sonrasında daha fazla göz önünde olmaları bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu