Teknoloji

Yeni Amored Core 6: Fires of the Rubicon Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Bu hafta düzenlenen ön izleme etkinliği ile yeni Amored Core 6: Fires of the Rubicon’un detayları da ortaya çıktı. Oynanış süresinden farklı seçimlere ve ilgili sonlardan özelleştirmeye kadar pek çok yeni bilgi edindik. Detaylar burada.

Daha çok Souls oyunları ve son olarak Elden Ring başyapıtı ile aşina olduğumuz FromSoftware, önümüzdeki ayın sonlarında satışa çıkacak olan Amored Core 6: Fires of the Rubicon ile geri dönüş yapacak. 25 Ağustos 2023 Cuma günü PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak olan oyun için bir ön izleme etkinliği düzenlendi ve yeni detaylar ortaya çıktı.

Yeni Amored Core 6: Fires of the Rubicon Ayrıntıları

Etkinliğe birçok içerik oluşturucu ve medya katıldı ve bunlardan biri olan Fextralife, on bir görev oynadığını ve toplam üç saat sürdüğünü söyledi. Ancak toplam oynama süresinin elli veya altmış saat olacağını eklediler. Ancak bunun tabii ki görev sayısıyla alakalı olmayacağını söyleyebiliriz. Öyle ki farklı uzunluktaki görevler, her görevin başlamasından önce ve sonra yapılacak toplantılar, yan görevler, özelleştirmeler ve daha pek çok şeyin etkisi olacak.

FromSoftware tarafından geliştirilmekte olan oyunda seçimler yapabileceğiz. Tartışabileceğiniz gibi, bu doğrudan hikayeyi etkileyecektir. Örneğin bir görevde isyancıların güç takviyesini kesebilmek ya da isyancıları doğrudan ortadan kaldırabilmek arasında bir seçim yapabileceğiz. Elbette bunun sonuçlarının ne olacağını oyunu oynarken göreceğiz ancak görev tamamlandıkça yeni karakterlerle tanışacağız ve hikayeye yeni modüller ekleyecek yarışmalar yapacağız.

Özelleştirme tarafında, amaçlarının sürekli değiştiği ve bununla başa çıkmak için makinemizi uyarlamamız gerekeceği söyleniyor. Bu kapsamda silahlar, güçlendiriciler, ölçek sınıfı, çekirdek ve savunma sistemleri dahil birçok şeyi değiştirebileceğiz. Güzel olan şey, rastgele bir kısıtlama olmayacak, bu nedenle rastgele bir kombinasyonla rastgele bir göreve girmek mümkün olacak. Bununla birlikte, renkten duruma ve bitişe kadar özelleştirebileceğiz.

Dikkat çeken bir diğer detay ise OS Upgrade. Armored Core 6: Fires of the Rubicon ile seride ilk kez göreceğimiz bu özellik, makinemizin hissini değiştirmek için ek ayarlamalar sunacak. Örneğin bu şekilde daha hızlı dönüş yapabileceğiz, omuzdaki silahlardan vazgeçerek taşıyabileceğimiz değiştirilebilir silahlar, daha fazla zırh için Assault Boost ve daha birçok seçenek bizi bekliyor olacak. Otomatik hedeflemeyi de devre dışı bırakabiliriz.

Son olarak, Armored Core 6: Fires of the Rubicon için yaklaşık on üç dakikalık oynanış görüntüleri de yayınlandı. Çeşitli mekaniklerin ve çatışma sahnelerinin ekranımıza geldiği aşağıdaki görsele göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu