Ekonomi

ABD Ön Pazarı: Beige Book, Tesla, Morgan Stanley

Investing.com – Yatırımcılar büyük şirketlerden gelen karışık ilk çeyrek raporlarını tartarken hisse senetleri Salı günü değişmedi.

Amerika Bankası (NYSE: BAK) ve Johnson & Johnson (NYSE: JNJ) beklentileri aşarken, Goldman Sachs (NYSE: GS ), diğer büyük şirketler bazı kriterlerde yetersiz kaldı. altın adam için çeyrekSabit getirili ticaretin adı beklentileri karşılamadı.

Ancak artık faiz döneminin başındayız ve analistler görünümlerini biraz daha olumluya çevirmeye başlıyor. analistler, S&P 500Raporlar açıklanmadan önce şirketin ilk çeyrek karının geçen yılın aynı dönemine göre %4,8 azalacağını varsayarken, %5,2’lik bir düşüş bekleniyordu.

Bankaların ardından teknoloji, tüketim malları ve perakendecilerin yanı sıra seyahatle ilgili, enerji ve sanayi şirketleri de rapor verecek.

Fed yetkilileri faiz oranlarındaŞirket, çeyrek puanlık bir artış daha yapmalarının beklendiği Mayıs ayındaki toplantılarına doğru ilerlerken, ekonomik verilerin yanı sıra kazançları da yakından takip ediyor.

Fed’in yarın açıklayacağı Bej Kitap, yatırımcılara ülke genelindeki ekonomik koşullar hakkında daha fazla bilgi sunabilir.

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. Bej Kitap

Fed’in 12 bölgesel bankası için süreli yayın Bej KitapAnketin 21.00 CET’de açıklanması bekleniyor.

Anket, ülke genelinde ekonominin durumu, istihdam, imalat faaliyetleri ve turizm hakkında anekdotlar sunarak yatırımcılara sistemin sağlığı hakkında ipuçları veriyor.

2. Tesla kazanç raporu

Elektrikli araç üreticisi Tesla Inc (NASDAQ: TSLA)’in 23.78 milyar $’lık gelir üzerinden hisse başına 86 sent fayda bildirmesi bekleniyor.

3. Morgan Stanleyfayda raporu

Yatırım bankası Morgan Stanley (NYSE: HANIM), hisse başına 1,75 $’lık fayda ve 14,03 milyar $’lık gelir bildirebilir.

Yazar: Liz Moyer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu