Haber

Canik’e Vatandaş Akınıyor

Canik Belediyesi’nin Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim’i vatandaşlarla buluşturduğu programda salonlar doldu taştı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımızı alanında seçkin isimlerle buluşturmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini yerine getirmeye devam ediyor. Canik Belediyesi, ilçede düzenlediği ‘Modern Dünyada Aile’ adlı konferans programıyla Uzman Aile Danışmanı ve Muharrir Saliha Erdim’i vatandaşlarla buluşturdu. Salonların ağzına kadar dolduğu programa farklı il ve çevre ilçelerden vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi.

Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim’in aktardığı bilgileri dikkatle dinleyen vatandaşlar, ilçede düzenlenen anlamlı programlardan dolayı Lider İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti.

Salonlara Sığmadılar

Canik’te düzenlenen programa akın eden vatandaşlar, Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’ndeki iki ayrı salonu büyük ilgiyle doldurdu. Salonlarda yer bulamayan vatandaşlar programı kurulan ekranlardan canlı olarak takip etti. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı programda yaptığı konuşmada çocukların kimliğini oluşturan temel değerleri aile ortamında öğrendiklerine dikkat çekerek, ‘Güçlü Birey, Güçlü Toplum’ kavramının toplumda yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi. Lider İbrahim Sandıkçı, çocukların ve aile yapısının toplumsal yapıya yıkıcı zararlar veren eğilimlerden korunması gerektiğini vurguladı.

“Canik’imize yeni kimliğini kazandırdık”

Canik’e değer katan proje ve yatırımlar kazandırdıklarını belirten Lider İbrahim Sandıkçı, “Canik’i canlandıran projeleri ilçemize kazandırdık. İlçemizde hanımlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere her yaş grubundan vatandaşımıza hitap eden proje ve yatırımları hayata geçirdik. “İnsana ve eğitime yaptığımız yatırımlar, geleceğin bilim adamlarını yetiştirdiğimiz Canik Özdemir Bayraktar Keşif Yerleşkemiz, Merkezi Yönetim Yatırımlarımız ve yeni sosyal yaşam alanlarımızla Canik’e yeni kimliğini kazandırdık” dedi.

Programa Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eşi Selma Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaklaşık 3 bini aşkın vatandaş katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu