Ekonomi

EY Türkiye Danışmanlık Departmanına Yeni Lider Atandı

Ersin Yıldırım, EY (Ernst & Young), Türkiye Danışmanlık Departmanı’nın Şirket Paydaş ve İşgücü Danışmanlık Lideri olarak atandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre EY, Türkiye’deki üst düzey yönetim ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Şubat ayı itibarıyla EY Türkiye Danışmanlık Departmanı Kurumsal Ortaklık ve İşgücü Danışmanlığı Lideri olarak atanan Yıldırım, yeni görevinde özellikle organizasyon, kültür ve iş gücü danışmanlığı alanlarına odaklanacak.

Boğaziçi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü’nden mezun olan Ersin Yıldırım, kariyerine 2011 yılında Willis Towers Watson’da danışmanlık ve iş gücü süreçleri alanında iş analisti olarak başladı.

2013 yılında Korn Ferry’de Ürünleştirilmiş Hizmetler Grup Başkanı olarak görev yapan Yıldırım, farklı segmentlerdeki birçok yerel ve uluslararası şirketin iş gücü stratejilerine ışık tuttu.

Yıldırım, EY Türkiye’ye katılmadan önce Koç Holding’de grup proje yöneticisi olarak çalıştı ve İK ve değişim yönetimi projelerinin sorumluluğunu üstlendi. Ayrıca Koç Topluluğu şirketlerinde çeşitli İK ve değişim yönetimi projelerinde sorumluluk aldı.

“Ersin Yıldırım’ın şirketimize katma değer sağlayacağına yürekten inanıyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları, 40 yılı aşkın tecrübelerini yönetim kadrolarına dahil ettikleri isimlerle güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek, “Ersin ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. EY Türkiye bünyesinde global ve yerel firmalarda önemli pozisyonlar üstlenerek başarılı çalışmalara imza atan Yıldırım, siz de firmamıza katılın.” Katma değer sağlayacağına yürekten inanıyoruz” dedi. dedi.

EY Türkiye Danışmanlık Bölüm Başkanı Gökhan Gümüşlü, alanlarında deneyimli yöneticilerle hizmetlerine olan güveni artırdıklarını belirtti.

Gümüşlü, “Ersin Yıldırım’ın, uzun yıllara dayanan deneyimi ve derin bilgi birikimiyle, EY olarak sahip olduğumuz varlıkları genişleterek, şirketlerin organizasyonuna, kültürüne ve iş gücüne çözüm odaklı yaklaşımlar sunarak, yaratılmasına katkıda bulunacağına inancımız tamdır” dedi. daha uygun bir çalışma dünyası.” değerlendirmesini yaptı.

basciftlikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu